Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritTasuta infopäev veebis "Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Elektriautode laadimisvalmiduse väljakutsete lahendamine"
Fr.R. Kreutzwaldi 56/1 (Tartu) / veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis"
Veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks"
Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on tõsta teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
- Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e näitel;
- Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
- Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee