Prindi see leht

Veebikoolitus "Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks"

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on tõsta teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

- Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
- Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e näitel;
- Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
- Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.

 

Osalema on oodatud kõik huvilised.
 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee