Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Räätsaturismi Hea Tava koolitus"
Veebikeskkond Zoom ja EMÜ katsealal Kullisoos ning Kõnnu Suursoos
Veebikoolitus "Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetes"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Nõustamismetoodika konsulendile"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja), auditoorium A303
Veebikoolitus "Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks"
Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on tõsta teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
- Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e näitel;
- Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
- Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee